Több mint ötezer sárga kuka várja gazdáját! Érdeklődjön az Önkormányzatnál!

A Heves Megyei Hulladékgazdálkodási Társulás jóvoltából 2017. évben, az alábbi települések kaphatnak szelektív gyűjtőedényt.

A kukák korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre! A táblázatban nevesített Önkormányzatok két ütemben fogják átadni. Az első ütemben kiosztható több mint ötezer kuka. A településenkénti darabszámát a táblázat tartalmazza. A második ütemben a tartalék keretetet, – mintegy kétezer kukát osztják ki, a lakosok aktivitása, illetve az Önkormányzatok igénylésének érkezési sorrendjében.

Figyelem!A kukák ingyenesek, de a korlátozott darabszám és a pártatlan kiosztás érdekében az átvétel feltétele, hogy a központi és a helyi szállítási rakodási, valamint matrica előállítási és a szerződéskötéssel kapcsolatosan nyomtatvány költségeket azaz 630, Ft + ÁFA = 800 Ft/db meg kell téríteni, regisztrációs költségek címen. A kukák átvételekor a a felhasználó az ingyenes kuka mellett megkapja az egységes, sorszámozott matricát, a tájékoztatót, valamint a szerződéskötésre készített nyomtatványokat, a szerelési útmutatót. Az a lakos, aki szeretné átvenni az „ingyenes” kukát, az Önkormányzat által megjelölt helyen és időben 800,- Ft regisztrációs díj befizetése és a nyilatkozat aláírása után átveheti a sárga kukát. Az átvételhez szükség van még a számlafizető személy személyi igazolványa, lakcímkártyája, és adóazonosító kártyájára.